Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Leicester City: megszabták James Maddison árát! – sajtóhír

A Rókák megszabták egyik legjobbjuknak az árát, amennyiben bárki is komolyan gondolná az ő szerződtetését, annak alaposan a zsebébe kell nyúlnia.

(Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

A Leicester City árcédulát tűzött James Maddison nyakába, amelyen egy 50 millió fontos (~60 millió euró) összeg szerepel szigetországi sajtóhírek szerint.

A 25 éves labdarúgóért az elmúlt nyáron voltak érdeklődők, többek között a Manchester United, azonban egyik sem volt komolyabb, így végül maradni kényszerült, míg januárban egyetlen csapat sem kereste az angol játékos kegyeit Brendan Rogers egy korábbi nyilatkozata alapján.

Maddison jelenlegi szerződése 2024-ig szól a csapattal, piaci értékét 50 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.com, ezért reális lehet az érte kért nagyjából 60 millió euró.

Az angol játékos 2018-ban igazolt a Leicesterhez a Norwich-tól 25 millió euró ellenében, azóta 170 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a Rókáknál, amelyeken 45 gólt és 32 gólpasszt jegyzett. Számokban a jelenleg futó szezonja a legjobb, hiszen 53 találkozón 18 találatot és 12 előkészítést vállalt magára a 25 éves labdarúgó.