Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol válogatott hátvédet igazolt az Everton! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Everton együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtették James Tarkowskit.

Megvan az Everton első nyári szerzeménye a kétszeres angol válogatott James Tarkowski személyében. A 29 éves játékost ingyen szerezte meg a liverpooli klub, miután lejárt a szerződése a Premier Leagueből búcsúzó Burnleynél. Tarkowski 4 évre kötelezte el magát új állomáshelyén, és az alábbiakat mondta a hivatalos bejelentés után:

Nagyon izgatott vagyok, hogy az Evertonhoz igazolhattam. Alig várom, hogy közösen megvalósítsuk a kitűzött célokat. Az Everton egy komoly múlttal rendelkező klub, így nagyon hálás vagyok ezért a lehetőségért. Fontos volt számomra, hogy a menedzser olyan tervet vázolt fel, amellyel azonosulni tudok, így nem volt nehéz a döntés számomra, hogy itt folytassam a pályafutásom.

Tarkowski 2016 februárjától egészen mostanáig a Burnleyben futballozott. A klub mezét összesen 219 alkalommal öltötte magára, ezeken a meccseken pedig 7 gólt és 5 gólpasszt jegyzett.