Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fenerbahce: korábbi Dortmund tehetségre csaptak le Szalaiék – HIVATALOS

ÁTIGAZOLÁS – Még csak huszonnégy esztendős, de már most változatos és rögös pályafutás áll a háta mögött a tizenhatszoros török válogatott Emre Mornak. A fiatal szélső bár korábban szolgálta már a Galatasaray-t is, most az ősellenség Fenerbahce ajánlatát fogadta el.

(Photo by ANP via Getty Images)

Keményen dolgoznak az isztambuli klubnál, hogy a Süper Lig legértékesebb keretével újra a csúcsra érhessenek, ahonnan a Trabzonsport kellene lelökniük. A Fener ennek érdekében megszerezte a Karagümrüktől a korábbi válogatott Emre Mort. A Dániában született játékos karrierje 2017-18 környékén akadt meg. Előtte szolgálta egy idényen át a Borussia Dortmundot is, ám a spanyol Celta Vigonál nem találta meg a számításait. Kölcsönben próbálkozott a Galatanál és a görög rekordbajnok Olimpiakosznál, de sehol sem tudták marasztalni a teljesítménye miatt.

A Karagümrüknél mutatott teljesítménye azonban meggyőzte a Fener vezetőit, hogy megszerezzék a jobbszélen bevethető játékost, aki akár fontos láncszeme is lehet nyáron érkezett portugál edzőlegendának, Jorge Jesus-nak.

A Fener egyébként már gőzerővel készül a következő idényre. Szalai Attiláék elkezdték az edzéseket, lévén július 20-án megkezdik szereplésüket a Bajnokok Ligája selejtezőjében. Ellenfelük az ukrán Dinamo Kijev lesz.