Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Horvát védőt igazolt a Kisvárda – HIVATALOS

A magyar bajnokság (OTP Bank Liga) tavalyi ezüstérmese, a Kisvárda tovább erősítette játékoskeretét…

A Kisvárda csapata szerződtette a legutóbb a román Universitatea Craiovánál szereplő horvát középhátvédet, Dominik Kovacicsot.

“Nagyon örülök, hogy aláírtam a szerződésemet az új csapatomhoz, izgatottan várom a találkozást a szakmai stábbal és az új csapattársaimmal is. Bízom benne, hogy a csapattal együtt én is tudok fejlődni, és megfelelően fel tudunk készülni a bajnokságra. Csak jókat hallottam Kisvárdáról és a magyar bajnokságról is, tudom, hogy nagyon jók az infrastrukturális lehetőségek Magyarországon, várom, hogy mindezt személyesen is megtapasztaljam” – nyilatkozta Kovacic a klub hivatalos oldalának.

Tavalyi remek teljesítménye révén a Kisvárda története során először a nemzetközi porondon is megméretteti magát, az Európa-konferencialiga selejtezőjében a kazah Kajrat Almati lesz az ellenfele.

“Három évvel ezelőtt a bosnyák Siroki Brijeg játékosakaként szerepeltem a Kajrat ellen, hazai pályán. Bízom benne, hogy ezúttal revansot tudok, tudunk venni rajtuk. Van némi tapasztalatom ellenük, játszottam a stadionjukban. Bizonyára felgyorsítja a kisvárdai beilleszkedésemet, hogy több futballista is játszik itt a Balkánról, őket ugyan személyesen nem ismerem, de tudom, mindannyian nagyszerű futballisták” – tette hozzá az új igazolás.