Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az MU sürgeti az Ajax játékosának megszerzését – sajtóhír

Lisandro Martínez mellett a Manchester United együttese egy másik játékost is mindenképpen meg akar szerezni az Ajax Amszterdamtól…

(Photo by Erwin Spek/Soccrates/Getty Images)

A The Mirror információi szerint a Manchester United nyáron kinevezett menedzsere, Erik ten Hag sürgette a csapat vezetőségét korábbi játékosa, Antony megszerzése ügyében, akiért előreláthatólag 50 millió euró körüli összeget kéne fizetniük az Ajax Amszterdam részére.

A 22 esztendős szélső hazájában a São Paulo csapatában nevelkedett, majd 2020 februárjában öt évre szóló szerződést kötött a holland egyesülettel, ahová mintegy 13 millió fontért cserébe került. Antony villámgyorsan alapembere lett új klubjának, és a 2020-2021-es szezonban 46 pályára lépés alatt tíz gólt szerzett az Ajax színeiben, míg a legutóbbi kiírásban minden sorozatot figyelembe véve 12 találatot jegyzett 33 mérkőzésről.

Mindemellett a világbajnokságra magát veretlen teljesítménye révén már hónapokkal ezelőtt kvalifikáló brazil válogatottban is egyre több lehetőséget kap, s az új generáció tagjaként a tavalyi bemutatkozása óta Tite kilenc meccsen vette számításba, melyek alatt két gólt szerzett a nemzeti színekben.