Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: végre megvan az El Clásicó időpontja az USA-ban!

Korábban mi is foglalkoztunk azon témával, hogy 2017 után újra összecsap egymással amerikai túráján a Real Madrid és az FC Barcelona.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

A két ősi rivális akkoriban Miami-ban találkozott egymással, már-már Super Bowl-nak is beillő körítések közepette. Nos, a mostani találkozón mintha próbáltak volna még egyet emelni azon a bizonyos színvonalon a szervezők.

Egyrészt az El Clásicót a világ egyik legimpozánsabb stadionjába, a Las Vegas-i Allegiant stadionba vitték, ahol hatalmas show-val várják a két spanyol gigászt; ráadásul a végletekig kivártak a pontos dátum bejelentésével is: nem is csoda, hogy pillanatok alatt elkapkodták a jegyeket a szurkolók, még úgy is, hogy a legolcsóbb tikett 200 euróba került!

A találkozó július 23-án, helyi idő szerint este 19:00-kor kezdődik majd (Európa nyugati és középső részén hajnali 4 óra lesz akkortájt – a szerk.).

A Real Madrid első találkozója lesz a ‘klasszikus’ a túrán; míg a Barca már egy meccsel előrébb lesz a madridiaknál, hiszen július 20-án a David Beckham vezette Inter Miami együttesével mérkőznek meg Xaviék.