Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlt, hol folytatja Di María – sajtóhír

A korábbi híreszteléseknek megfelelően a Paris Saint-Germain csapatától ingyen távozó rutinos szélső valóban az olasz rekordbajnoknál készül pályafutása folytatására…

(Photo by Elianto/Mondadori Portfolio via Getty Images)

Fabrizio Romano is megerősítette, hogy a szabadon igazolható Ángel Di María a Juventus csapatában folytatja karrierjét, miután mindenben megállapodott és még a héten megérkezik a torinói gárdához.

A 34 éves argentin szélső 2015 óta állt a párizsi klub alkalmazásában, azóta csaknem 300 tétmérkőzésen viselte a csapat szerelését, és hosszú időn át meghatározó játékosnak számított. Di María az előző idényben 30 meccsen lépett pályára a francia sztárcsapat színeiben, mely során négy találatot és nyolc előkészítést regisztrált, miközben az argentin válogatottban is állandó meghatározó embernek számít. A párizsi csapattal öt-öt francia bajnokságot és francia kupát, valamint négy-négy helyi ligakupát és szuperkupát nyert.

Di María korábban az öreg kontinensen a Benfica, a Real Madrid és a Manchester United labdarúgója volt, míg hazájában a Rosário Central együttesét erősítette. A 121-szeres argentin válogatott labdarúgó korábban arról beszélt, hogy egyszer szívesen visszatérne nevelőegyesületéhez, de úgy tűnik, hogy ezt még nem idén, hanem későbbre tervezi.

Az olasz sportújságíró arról is említést tett, hogy Paul Pogba szintén megállapodott korábbi csapatával, és szombaton várható az érkezése a Juventushoz.