Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Neymar visszautasíthatatlan lehetőséget kap(hat)?

Ugyan Cristophe Galtier a PSG új vezetőedzője bemutatásakor egyértelműen kijelentette, számol Neymarral; azonban eddig még nem mindenkit sikerült meggyőznie (…)

(…) legalábbis Brazíliában biztosan nem, ahol például a 30 esztendős klasszis szeretett nevelőklubjánál, a Santosnál máris megszólalt a klub első embere, hangzatos kijelentést téve.

“Amikor elment, megígérte nekem, hogy egy napon biztosan visszatér. Azt hiszem közeledik az idő! Beszélünk erről, egy álom megvalósulásáról!  A lehetőség adott, meg kell várnunk, hogyan alakul a jövője a PSG-nél. Az én kötelességem, hogy legalább megpróbáljam hazahozni Neymart!” – fogalmazott a Radio Guaruja-nak adott interjújában Andres Rueda, aki köztudottan jó kapcsolatot ápol a Neymar ügyeit intéző édesapával is.

Mint ismert, Neymar 2013-ban hagyta el a Santost a Barca hívására. A világbajnokság évében nehéz elképzelni egy ilyen kaliberű váltást, ám mint tudjuk, a futballban, és persze az átigazolási piacon láttunk már – nem is egyszer – ‘csodákat’!