Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Erik ten Hag máris Sir Alexet másolja!

A holland tréner belépője igen impozánsra sikeredett az első napokban Manchesterben. Egyesek már-már Sir Alex Fergusonhoz hasonló edzői intézkedésekről beszélnek.

Megkezdődött az újjáépítés az MU-nál. Ugyan a klub még ‘csak’ Tyler Malacia érkezését jelentette be, Erik ten Hag addig is javában dolgozok, hogy megreformálja az elmúlt szezonban igencsak alulteljesítő csapatot.

A holland tréner még a pénteken kezdődő túra előtt bevezetett 5 követendő szabályt – Ha már Sir Alexet említettük, mondani sem kell, hogy edzői szigorról van szó, ami általános vélekedés szerint rá is fér a “vörös ördögök” játékosaira.

Ten Hag öt alapvető szabálya a következő:

1.) Aki késik bármennyit is egy edzésről, kimarad a következő meccskeretből!

2.) A játékosnak tilos alkoholt inniuk a szezon során!

3.) A játékosok ételeit mostantól szigorúan a klub séfje készíti, még otthon sem szabad szakácsokat alkalmazni, másképp táplálkozni!

4.) Rendszeres visszamérik a futballisták BMI (Body Mass Index), vagyis a testtömegindex-értékét!

5.) Bárkinek bármiféle problémája van, azt egyenesen ten Haggal kell megbeszélnie, nincs szükség tanácsadókra, ügynökökre (Sokak szerint ez a leginkább Sir Alex-re hajazó intézkedés, hiszen a skót edzőlegenda, köztudottan nem kedvelte az ügynököket (lásd Mino Raiola) – Az öltözőbeli-dolgok kiszivárogtatása fő bűn!