Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Di María aláírt az új csapatához – HIVATALOS

A korábbi híreszteléseknek megfelelően a Paris Saint-Germain csapatától ingyen távozó rutinos szélső valóban az olasz rekordbajnoknál folytatja karrierjét…

(Photo by Stefano Guidi/Getty Images)

A Juventus csapata a péntek esti órákban erősítette meg, hogy szabadon igazolhatóként szerződtette a legutóbb a Paris Saint-Germain együttesét erősítő Ángel Di Maríát, akivel egy évre szóló megállapodást kötöttek.

A 34 éves argentin szélső 2015 óta állt a párizsi klub alkalmazásában, azóta csaknem 300 tétmérkőzésen viselte a csapat szerelését, és hosszú időn át meghatározó játékosnak számított. Di María az előző idényben 30 meccsen lépett pályára a francia sztárcsapat színeiben, mely során négy találatot és nyolc előkészítést regisztrált, miközben az argentin válogatottban is állandó meghatározó embernek számít. A párizsi csapattal öt-öt francia bajnokságot és francia kupát, valamint négy-négy helyi ligakupát és szuperkupát nyert.

Di María korábban az öreg kontinensen a Benfica, a Real Madrid és a Manchester United labdarúgója volt, míg hazájában a Rosário Central együttesét erősítette. A 121-szeres argentin válogatott labdarúgó korábban arról beszélt, hogy egyszer szívesen visszatérne nevelőegyesületéhez, de úgy tűnik, hogy ezt még nem idén, hanem későbbre tervezi.

Menet közben a torinóiak másik nagy ingyenes fogása, Paul Pogba szintén megérkezett a csapathoz, és hamarosan bejelenthetik visszatérését.