Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea bejelentette a Manchester City támadójának érkezését – HIVATALOS

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea együttese hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy leigazolt a Manchester City támadóját, Raheem Sterlinget.

Az elmúlt hetekben már tényként kezelte a sajtó, most pedig hivatalossá is vált, hogy Raheem Sterling a Manchester Ciytől a Chelseabe igazolt. A bejelentés előtt a 27 éves angol támadó már elköszönt korábbi klubjától, ahol hét szezont töltött.

A Chelsea közleményéből kiderül, hogy Sterling öt éves szerződést írt alá új csapatánál, arról viszont nem adtak hivatalos információt, hogy mennyiért igazolták le, de egybehangzó sajtóértesülések szerint 55 millió euróért váltott klubot.

“Egyértelmű, hogy sok mindent elértem már eddig a karrierben, de még mindig nagyon sok mindent elérhetek és nagyon várom már, hogy mindezt a Chelsea mezében és Thomas irányítása alatt tegyem meg”

– nyilatkozta Sterling a Chelsea hivatalos oldalának.

“London az otthonom, ahol minden kezdődött a karrieremben, és elképesztő, hogy most újra van lehetőségem a családom és a barátaim előtt hétről hétre a Stamford Bridge-en. Nagyon várom már, hogy találkozzam a szurkolókkal.”

Sterling felnőtt karrierjét a Liverpoolban kezdte meg, majd 2015-ben 63 millió euró ellenében a Manchester Citybe igazolt, ahol összesen tizenegy trófeát gyűjtött be. Minden sorozatot figyelembe véve 337 mérkőzésen lépett pályára a City színeiben, amelyeken 131 gólt és 94 gólpasszt jegyzett.