Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bejelentette új klubja Kádár Tamást! – hivatalos

Bejelentette új csapata korábban többek között a Newcastle United, a Lech Poznan illetve a Dinamo Kijev színeiben is megfordult Kádár Tamást. Az 57-szeres magyar válogatott védő a Paks játékosaként folytatja pályafutását. 

A Pakshoz igazolt az elmúlt fél évben az Újpest kötelékébe tartozó Kádár Tamás – számolt be róla a klub hivatalos honlapján. A rutinos hátvéd sorsa nem úgy sikerült a lila-fehéreknél, ahogy eltervezte, a bajnokságban például csak 2 meccsen kapott lehetőséget, majd később a keretből is kikerült. Kádár egyébként már pályára lépett új klubjában, a szerdai Sparta Praha elleni összecsapáson egy félidőt kapott Waltner Róberttől. 

Kádár Tamás idehaza megjárta a ZTE FC-t illetve a DVTK-t is az Újpest mellett. Külföldön megfordult a Newcastle-ben, a Huddersfieldben, a Rodában, a Lech Poznanban, a Dinamo Kijevben, majd utoljára Kínában légióskodott. A Poznan tagjaként bajnokságot nyert, míg a Newcastle színeiben a másodosztályban volt szintén bajnok társaival. A legtöbb tétmérkőzésen a Dinamo Kijevben lépett pályára, szám szerint 104-szer, itt 2017 és 2020 között játszott. 

Kádár Tamás 2011-2019-ig a magyar válogatott oszlopos tagjának számított. Ott volt természetesen a 2016-os Eb-n, ahol három találkozón is a pályán volt. Utoljára 2019 októberében játszott a címeres mezben, egy számára nem túl emlékezetes horvátok elleni selejtező mérkőzésen…