Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két csapat verseng a Juventus távozójáért – sajtóhír

Továbbra sincs végleges döntés arról, hogy a Juventus korábbi tízese melyik csapatnál folytatja pályafutását…

(Photo by Loris Roselli/NurPhoto via Getty Images). (Photo by Loris Roselli/NurPhoto via Getty Images)

A Corriere dello Sport értesülései szerint noha korábban a két milánói csapatnál is felmerült a szerződtetésének lehetősége, a Juventustól szerződése lejártával távozó Paulo Dybala minden bizonnyal az AS Roma vagy a Napoli csapatában folytatja pályafutását.

A torinói egyletnél hét szezont töltő Dybala minden sorozatot beleszámítva 291 mérkőzés alatt 115 gólt szerzett a csapatnál. A 28 éves argentin támadó az aktuális idényben többször is különféle sérülésekkel bajlódott, sok meccset kihagyott. A Serie A-ban 27 pályára lépés alatt tízszer volt eredményes, összességében 37 találkozó alatt 15 találatig jutott. Több héttel az elmúlt szezon vége előtt azonban klubja megerősítette, hogy nem kerül megújításra a lejáró szerződése, hanem szabadúszóként új csapatot kereshet magának.

Dybala megszerzése iránt angol és spanyol csapatok is érdeklődnek, de úgy tűnik, hogy továbbra is Olaszországban szeretne maradni, ahol korábban a torinói évek előtt már a Palermo csapatában is szerepelt 2012 és 2015 között.