Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megegyezett a Barcelona és a Bayern Lewandowskiról – sajtóhír

A több hete tartó tárgyalások után a Bayern München és a Barcelona vezetősége végre közös nevezőre jutott egymással a lengyel gólzsák klubváltásáról…

(Photo by Stuart Franklin/Getty Images)

Fabrizio Romano információi szerint a Barcelona és a Bayern München vezetősége megállapodott egymással Robert Lewandowski klubváltásában, aki 50 millió euró ellenében kerülhet a bajoroktól a katalánhoz. A kiszivárgott hírek szerint a lengyel támadó még a hétvégén megérkezhet Barcelonába.

A 33 éves csatárt még egy évig szerződés köti a bajorokhoz, de a klub sportigazgatója is megerősítette, hogy a labdarúgó a távozását kérte, ugyanakkor a klub folyamatosan azt hangoztatta, hogy a játékosnak ki kell töltenie a szerződését. Lewandowski összesen hetedik, sorozatban ötödik alkalommal lett a Bundesliga gólkirálya, miután 34 mérkőzésen 35 gólt szerzett az elmúlt kiírásban.

Mint ismeretes, az európai aranycipőst már hosszú hetek óta a Barcelona csapatához szeretne igazolni, klubjától nyíltan kérte az elengedését, mivel a katalán együttes soraiban szeretné folytatni a pályafutását. A lengyel gólgyáros szóban már korábban elígérte magát új csapatához, mellyel három évre szóló szerződést készül kötni.

A gólerős támadó a 2014-es megszerzése óta 375 pályára lépés alatt 344 gólig jutott a müncheni alakulat színeiben.