Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ekkor szerezheti meg az MU a Barca középpályását – sajtóhír

Noha a klubok állítólag már mindenben megegyeztek, a játékos továbbra sem hajlik arra, hogy a Manchester United játékosa legyen, azonban a szigetországi sajtó szerint mindez csak idő kérdése…

(Photo by David Aliaga/NurPhoto via Getty Images)

A The Mirror információi szerint a Manchester United együttesének valószínűleg meg kell várnia az átigazolási piac zárónapját ahhoz, hogy megszerezze a régóta figyelemmel kísért Frenkie de Jong játékjogát a Barcelona csapatától.

Mindeközben a katalán sajtó továbbra is úgy tudja, hogy a játékos nem szeretné elhagyni gyermekkori kedvenc csapatát, és legszívesebben továbbra is a katalán klub alkalmazásában állna, amely azonban anyagi megfontolásból az eladását sürgeti.

A 25 éves holland középpályás 2019 nyarán mintegy 75 millió euróért cserébe került az Ajax csapatától a katalán óriáshoz. A magát gyermekkora óta a klub szurkolójának valló de Jongnak hatalmas jövőt jósolnak a Barcánál, és ennek megfelelően is kezdte pályafutását a csapatban, azonban az elmúlt szezonban rendre problémák adódtak a kiegyensúlyozottságával. A 44-szeres holland válogatott labdarúgó összességében 140 mérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben és 13 gólt szerzett, az idei szezonban 32 bajnokin és 47 tétmeccsen szerepelt.

A két csapat már hosszú hetek óta egyeztetett egymással de Jong átigazolásáról, most úgy tűnik, hogy végre megegyeztek, de a neheze még hátra van, hiszen a játékosnak is rá kell bólintania a váltásra.