Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zlatan Ibrahimovic 41 évesen is folytatja a klubfutballt – sajtóhír

Zlatan Ibrahimovic októberben már 41 éves lesz, ám ez a hírek szerint sem a játékost, sem pedig az AC Milant nem tántorítja el attól, hogy ennyi idősen is folytassa pályafutását. 

 (Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Az átigazolási hírekben mindig jól értesült Fabrizio Romano információi szerint az AC Milan jelenleg is azon dolgozik, hogy a napokban új szerződést ajánljon 40 éves Zlatan Ibrahimovicnak. A svéd kontraktusa idén nyáron járt le a Serie A bajnokánál, amit nem hosszabbítottak meg, ám ez nem jelenti azt, hogy a következő szezonban nem lesz már az olasz csapat játékosa a svéd támadó.

A legfrissebb hírek szerint Ibra új szerződése egy évre szólna, tehát 2023. júniusáig, a fizetése pedig nagyjából nettó 1-1,5 millió euró körül lenne, plusz bónuszok, amelyek a teljesítményétől függenének.

Az októberben már 41 éves svéd csatár még 2020 januárjában igazolt ingyen az AC Milanhoz az MLS-ben szereplő LA Galaxy csapatától. Azóta minden sorozatot figyelembe véve 74 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 36 gólt és 11 gólpasszt jegyzett.