Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca elől igazolhat hátvédet a Chelsea – sajtóhír

A nemzetközi sajtóban már hosszú ideje téma, hogy a Sevilla tehetséges francia védője melyik iránta érdeklődő csapatot fogja választani…

(Photo By Oscar J. Barroso/Europa Press via Getty Images)

Fabrizio Romano beszámolói értelmében a Chelsea vezetősége 55 millió fontot kínált a Sevilla részére Jules Koundé játékjogáért cserébe, akit a Barcelona csapata ugyancsak nagy erőkkel szeretne megszerezni.

A 23 éves francia középhátvéd napjaink egyik legfelkapottabb hátvédje, a szakértők véleménye szerint posztja nagy sztárja lehet világviszonylatban az elkövetkezendő évek során. Koundé 2019 nyarán 25 millió euróért cserébe szerződött az andalúziai gárdához a Girondins Bordeaux-tól, jelenlegi kenyéradója még 2024-ig bír vele szerződéssel, azonban úgy tűnik, hogy idén nyáron értékre akarják váltani őt. A francia válogatottban is szereplő benini származású védő fiatal kora ellenére az elmúlt három szezonban csaknem száz bajnokin lépett pályára Julen Lopetegui nagyokat rendre veszélyeztető csapatában, összesen 133 pályára lépést vállalt.

A kiszivárgott híresztelések szerint a játékos képviselete mindkét klubbal kapcsolatban áll, és még nem született döntés, hogy melyiknél akarja folytatni pályafutását.