Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atlético szurkolói nem kérnek Ronaldóból

Hetek óta állandó téma a nemzetközi sajtóban, hogy a Manchester United távozó világklasszisát vajon melyik csapat vállalná be, úgy néz ki, hogy lenne egy bátor jelentkező, de nem mindenki örül neki…

(Photo By Oscar J. Barroso/Europa Press via Getty Images)

Miután a nemzetközi sajtóban egyre gyakoribb téma, hogy a Manchester United csapatától elvágyódó Cristiano Ronaldo számára az Atlético Madrid adhat lehetőséget, a “matracosok” szurkolói egységesen felemelték hangjukat a portugál sztár érkezésével szemben.

A madridi egyesület szurkolói közül a Twitteren #ContraCR7 használatával már több százan fejezték ki nemtetszésüket a klubvezetés felé a játékos személye kapcsán, és ki finomabb, ki indulatosabb hangon közli, hogy nem ért egyet a 37 éves klasszis szerződtetésének ötletével:

“Ha ez idejön, én visszamondom a bérletemet. Nem vagyunk menedékhely, hogy söpredéket gyűjtsünk” – írta egy őszinte szurkoló. Egy másik fanatikus sem fogta vissza magát, aki ugyancsak határozottan ellenzi a játékos érkezését: “ez nem csak az Atlétiről szól, minden igazi klub szurkolójának vissza kell utasítania őt…”

A 37 éves labdarúgó a múlt nyári visszatérése óta 38 mérkőzésen 24 gólt szerzett a “vörös ördögök” színeiben, ebből 18 találatot a Premier League-ben termelt. A szigetországi sajtóban folyamatos találgatások kísérik CR manchesteri jövőjét, ugyanis az angol lapok szerint a portugál játékos elégedetlen csapata átigazolási időszakban nyújtott teljesítményével, és mindenképpen olyan csapathoz szeretne igazolni, amely a Bajnokok Ligájában lesz érdekelt a 2022-2023-as idény folyamán.

Ronaldo annak idején 2009 és 2018 között a Real Madrid játékosa volt, mellyel számtalan nagyszerű sikert ért el, és megannyi emlékezetes csatát vívott meg az Atléticóval. Ennek ellenére a spanyol sajtó úgy gondolja, hogy CR7 és a hozzá hasonlóan maximalista Diego Simeone szívesen dolgozna együtt egyező mentalitásuk révén.