Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az angol másodosztályból szerződtetett szélsőt az Everton! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Everton együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették Dwight McNeilt a másodosztályú Burnley csapatától.

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, miszerint az Everton szemet vetett az előző idény végén a PL-ből kieső Burnley játékosára, Dwight McNeilre. A liverpooli klub ugyanis a mai nap folyamán bejelentette, hogy sikerült megegyezniük a Burnleyvel, és a játékossal is, így McNeil már az Everton kötelékébe tartozik. A felek nem hozták nyilvánosságra az átigazolás díját, de az biztos, hogy a szélső 2027 nyaráig írt alá új állomáshelyén. A hivatalos bejelentés után az alábbiakat mondta a 22 éves futballista:

Nagyon sokat köszönhetek a Burnleynek, nélkülük nem lennék az, aki ma vagyok. Mostantól viszont az Everton játékosa vagyok, így az ő sikerükért kell megtennem mindent. Úgy érzem, hogy a pályafutásomban ez egy komoly szintlépés, így nekem is sokkal többet kell nyújtanom, és folyamatosan fejlődnöm kell. Úgy gondolom, hogy Frank Lampard kezei alatt erre minden lehetőségem meg is lesz.

McNeil 2018 nyarán került fel a Burnley felnőttei közé. A klub színeiben összesen 147 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 7 gólig és 17 gólpasszig jutott.