Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: hiába a visszatérő CR, csak döntetlent játszott a Manchester United – videóval

A Manchester United a Rayo Vallecano ellen folytatta a felkészülést mindössze egy héttel a Premier League kezdete előtt. A távozásáról szóló pletykák ellenére Cristiano Ronaldo is pályára lépett a találkozón, gólt azonban nem szerzett, és végül csak egy döntetlent hoztak össze a csapatok. Az AC Milan is pályára lépett ma az Olympique Marseille ellen, és a regnáló olasz bajnok nagyon simán legyőzte a francia csapatot. 

(Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images)

Manchester United – Rayo Vallecano 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Diallo (48.) ill. Alvaro Garcia (57.)

A Manchester United kezdőjében helyet kapott a visszatérő Cristiano Ronaldo is, aki egy félidőt játszott, de gólt nem szerzett, ahogy csapata sem, hiába játszottak jobban, nem találtak be.

A második félidőben azonban beállt Diallo, épp Ronaldo helyére, és a 48. percben megszerezte a vezetést csapatának. A Rayo azonban feléledt erre a játékrészre, és több helyzetük is volt, amiből egyet be is lőttek az 57. percben Alvaro Garcia révén. Hiába jött a több csere a végére, egyik csapat sem talált már be.

Olympique Marseille – AC Milan 0-2 (0-2)
Gólszerzők: – ill. Messias (11.), Giroud (28.)

Hatalmas fölényben játszott az első félidőben az AC Milan, és kétgólos előnyre is tett szert. Már a 11. percben vezetést szereztek Junior Messias révén, majd a 28. percben Giroud talált be. A Marseille-nek momentumai sem voltak.

A második félidőre kicsit felébredt a francia csapat, de nagy veszélyt nem jelentettek, pedig nagyjából kiegyenlített volt a játék képe. A 79. percben azonban Touré két perc alatt szedett össze két sárga lapot, ezért emberhátrányban fejezte be a Marseille a meccset, míg a Milan magabiztosan nyerte meg a mérkőzést.