Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bundesligából hozná el Cucurella utódját a Brighton! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Brighton együttese a távozóban lévő Marc Cucurella helyére az RB Leipzig játékosát, Angelinót szeretné leigazolni.

Javában keresi a távozóban lévő Marc Cucurella utódját a Brighton együttese. A spanyol játékos iránt a Manchester City és a Chelsea érdeklődik a legélénkebben, de a hírek szerint a londoni együttes lesz a befutó a játékos kegyeiért folytatott harcban. A “Sirályok” így kénytelenek lesznek új balhátvéd után nézni, és a hírek szerint már meg is van a legfőbb kiszemeltjük, aki nem más, mint az RB Leipzigben szereplő Angelino. A spanyol játékos maradása meglepő lenne Lipcsében, tekintve, hogy egy kiváló posztriválist kapott az elmúlt napokban David Raum személyében. Angelino számára ráadásul nem lenne ismeretlen a Premier League világa, hiszen korábban a Manchester Cityben is szerepelt. A hírek szerint viszont nem csupán a Brighton szeretné a soraiban tudni a spanyol védőt, mivel a West Ham United is élénken érdeklődik iránta.

Angelino 2020 januárja óta szerepel az RB Leipzig együttesénél. A klub színeiben eddig 98 mérkőzésen léphetett pályára, amelyeken 12 gólt és 28 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 30 millió euróra becsüli a transfermarkt.