Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megérkezett Bakuba a Ferencváros

A magyar bajnok Ferencváros csapata szerdán játssza a Bajnokok Ligája aktuális selejtezőkörének első mérkőzését az azeri bajnok Qarabag otthonában…

 

A Ferencváros hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a zöld-fehérek delegációja a mérkőzést megelőző napon, kedden, az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban elfogyasztott közös reggelit követően elindult a repülőtérre, majd a felszállás után Baku felé vette az irányt.

A delegációnk helyi idő szerint 18 órakor foglalta el szálláshelyét Bakuban, ezt követően sajtótájékoztató és edzés várt a csapatra.

A Fradi a továbbjutása esetében a moldáv bajnok Sheriff Tiraspol vagy a cseh Viktoria Plzen csapatával találkozhat a főtáblára kerülésért. A párharcának továbbjutója játszhatja majd hazai pályán az első mérkőzést, míg a visszavágóra a Sheriff vagy a Viktoria otthonában kerülhet sor. Amennyiben a Ferencváros nem jut tovább, akkor az Európa-liga főtáblájára kerülésért az ír Shamrock Rovers vagy az északmacedón Shkupi lehet az ellenfél.

A Qarabag elleni párharc első mérkőzésére magyar idő szerint szerdán 18 órától kerül sor az azeri fővárosban, míg a visszavágót jövő kedden rendezik a Groupama Arénában.