Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan, ki lesz a PSG következő igazolása – sajtóhír

A korábbi francia lapértesülésekre “áldását adta” az olasz sportújságíró, immár biztosra vehető a francia bajnok Paris Saint-Germain következő igazolása…

(Photo by Sylvain Lefevre/Getty Images)

Fabrizio Romano nemrégiben megerősítette, hogy megszületett a megállapodás a felek közt, így Renato Sanches hamarosan átigazol a Lille OSC gárdájától a Paris Saint-Germain csapatához.

A 24 esztendős portugál középpályás a 2016-os Európa-bajnokságon való remeklése révén egy 35 millió eurós üzlet keretin belül került a Bayern München csapatához a Benficától. Azonban hiába voltak hatalmasak az elvárások az irányába, részben sérülései miatt sem tudta igazolni rátermettségét, kevés lehetőség jutott neki a bajoroknál, így egy kölcsön után 2019-ben végleg megváltak tőle. Sanches éppen Campos közbenjárásával érkezett a Lille-hez, ahol azóta három szezon leforgása alatt 91 tétmérkőzésen vállalt szerepet.

Korai berobbanása után nagy visszaesés következett be a karrierjében, melyből az utóbbi időben elkezdett kilábalni. Sanches 2016 óta 32 találkozón lépett pályára a portugál válogatottban, eddig három találatot regisztrált a nemzeti színeikben.

A PSG korábban már véglegesítette Nuno Mendest, továbbá megszerezte Vitinha játékjogát, leigazolta Nordi Mukielét és kölcsönvette Hugo Ekitikét a következő szezonra.

Az olasz sportújságíró információi szerint a párizsiak 15 millió eurót fizetnek vetélytársuknak a portugál játékosért, aki Luis Campos sportigazgató döntése értelmében érkezik a csapathoz.