Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Udinese védőjét nézte ki a Tottenham – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur csapata angol sajtóhírek szerint az olasz Udinese védőjét, Destiny Udogie-t.

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Az angol The Athletic információi szerint a Tottenham tárgyalásokba kezdett az Udinese fiatal balbekkjével, Destiny Udogie-vel. Ha sikerül szerződtetni a 19 éves olasz játékost, azonnal vissza is küldenék egy évre kölcsönbe az olasz csapathoz, ahogy azt tették egy évvel ezelőtt Pape Matar Sarr esetében is, miután leigazolták a Metztől.

A Spurs menedzsere, Antonio Conte nagyon kedveli Udogie játékát, akit egy támadásokban is erős szélső védőnek tart. A fiatal játékos az előző szezonban 35 mérkőzésen 5 gólt szerzett az Udinese színeiben, ahová 2021 nyarán érkezett a Veronától. Mivel még csak egy éve van a csapatnál, és mert már eladták első számú szélsőjüket, Nahuel Molinát az Atlético Madridnak, a hírek szerint az Udinese nem szeretné eladni a fiatal védőt.

A Tottenham ügyvezető igazgatója, Fabio Paratici közelről figyelte Udogie karrierjét, mivel már az utánpótlás csapatokban nyújtott játékát is élvezhette. Amikor Paratici még a Juventusnál dolgozott, már akkor is érdeklődött a játékos iránt.

Udogie más klubok érdeklődését is felkeltette ezen a nyáron, beleértve a Brighton & Hove Albiont, akik Marc Cucurella helyettesét látják benne.