Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlt, hogy a PL-ben folytatja a Barcelona mellőzöttje – sajtóhír

Marcos Senesi lehetséges megszerzése mellett az angol bajnokságba visszatérő “cseresznyések” a Barcelonától is végrehajtanak egy erősítést…

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

Fabrizio Romano beszámolói szerint a Barcelona mellőzött kapusa, Neto a Bournemouth csapatában folytatja pályafutását és egy-két napon belül jelentkezni fog a szerződtetése előtt szükséges orvosi vizsgálatokra.

A 33 esztendős brazil portás 2019-ben 26+9 millió euró ellenében csatlakozott a gránátvörös-kékekhez a Valencia csapatától, miután Jasper Cillessen búcsút intett a katalán sztárcsapatnak, ám három év alatt csak elvétve jutott lehetőséghez. Neto összesen 21 tétmeccsen védte a Barcelona kapuját, az előző idényben három bajnokin és egy Király-kupa-találkozón húzhatott kesztyűt. Anyagi megfontolásból teljesen érthető, hogy mielőbb meg akarnak szabadulni tőle, a PL-újoncnak pedig jól jöhet a rutinja.

A brazil kapus korábban a Valenciát megelőzően a Fiorentina és a Juventus alkalmazásában is megfordult, a brazil válogatott kapuját egy alkalommal védhette eddig.