Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: a Betis a Fiorentinát, a Valencia az Atalantát győzte le

A spanyol és olasz csapatoknak csak a jövőhéten kezdődik meg a bajnokság, így további felkészülési mérkőzéseket játszottak, ráadásul több ízben egymás ellenében.

(Photo by Sergio Carmona/Quality Sport Images/Getty Images)

A Real Betis könnyedén vette a Fiorentina elleni mérkőzést, még ha egy pillanatra meg is ijesztették a spanyolokat az olaszok Manuel Pelligriniékre. A vezetést Juanmi szerezte meg a 29. percben, majd öt perccel később Borja Iglesias duplázta meg az előnyt. Erre Jovic még a 61. minutumban tudott válaszolni, de a 74. percben Miranda megrúgta a Betis harmadik gólját, ami a végeredményt is jelentette.

Betis – Fiorentina 3-1 (2-0)
Gólszerzők: Juanmi (29.), B. Iglesias (34.), J. Miranda (74.) ill. M. Jovic (61.)

A Sevilla mezőnyben teljesen lefocizta a Cádizt, azonban mindösszesen egyetlen gólt sikerült szerezniük, a 68. percben a dán középpályás, Delaney döntötte el a találkozó sorsát az andalúziaiak számára.

Sevilla – Cádiz 1-0 (0-0)
Gólszerző: Delaney (68.)

A legizgalmasabb mérkőzést a Valencia és az Atalanta játszotta, sokat támadtak a csapatok, azonban a befejezésekbe sok hiba csúszott így mindössze három gól született a találkozón. A vezetést a spanyolok szerezték meg Hugo Duro révén az első játékrész végén, amelyet Ederson tudott kiegyenlíteni a második félidő elején. Aztán a mérkőzés hajrájában a fiatal spanyol támadó, Hugo Duri eldönti az összecsapás sorsát, így Gattuso sikerrel vette honfitársai ellen az akadályt.

Valencia – Atalanta 2-1 (1-0)
Gólszerzők: H. Duro (43., 81.) ill. Ederson (53.)