Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: hatalmas balhéval ért véget a Vasas-Paks összecsapás

A Vasas és a Paks mérkőzése 2-2-es döntetlent hozott a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 2. fordulójának nyitómérkőzése, azonban nem csak erről maradt emlékezetes…

 

A Vasas és a Paks 2-2-es döntetlennel záruló mérkőzésének hajrájában Holender Filip és Waltner Róbert összetűzése után alakult ki csetepaté a csapatok közt, miután a Vasas edzője rácsúzott a Paks – technikai zónáját elhagyó – vezetőedzőjének lábára. A felvétel a fenti facebook-poszton belül tekinthető meg az M4 Sport oldalán.

“Fölösleges erről beszélni. Nem léptem a pályára, csak kicsit beleéltem magam, azt hittem, még játékos vagyok. De nem zavartam a meccset, át is ugrottam az ellenfelet. Nem értem, miért lett ekkora kavarodás belőle, nem csináltam olyat, mint Mourinho, aki belépett, és megállította a játékot” – jegyezte meg a történtek után a tolnaiak vezetőedzője.

Edzőkollégája, a Vasast irányító Kuttor Attila sem nyilvánított különösebb jelentőséget az esetnek: “van ilyen a futballban, én ezt is pozitívan értékelem. Mind a két csapat védte a sajátjait, még a spori sem reagálta túl a dolgot, semmi kivetnivalót nem látok ebben. Előfordul, hogy a vélt vagy valós sérelmek túlfűtött állapotot okoznak. Volt egy pillanat, amikor mindenki beleadott mindent, de végül mindenki higgadtan tudta folytatni.”

Két mérkőzés alatt a Paks négy, az újonc Vasas két pontot gyűjtött az NB I 2022-2023-as kiírásában.