Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: Morata vezérletével ütötte ki az Atlético Madrid a Juventust – videóval

A Premier League, a Bundesliga és a Ligue 1 mellett az olasz és spanyol csapatok még játszottak felkészülési mérkőzéseket, ugyanis számukra csak jövőhéten kezdődik a bajnokság, így a mai nap például az Atlético Madrid és a Juventus mérkőzött meg egymással.

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

Az első félidőt az Atlético Madrid lesimázta, akár már a mérkőzést is eldönthették volna a 45 perc alatt. A vezetést a Juventustól kölcsönből visszatérő Morata szerezte meg a 10. percben, majd a spanyol csatár megrúgta saját maga és csapata második gólját is a játékrész hajrájában, így kétgólos előnnyel mehettek szünetre a Matracosok. Mindezt tehették úgy Simeone fiai, hogy Joao Félix büntetőt is hibázott a 40. percben.

A második félidőre feljavult az olaszok játéka a spanyolokéhoz, viszont ez a félidő már kevésbé sikerült izgalmasra, azonban így is sikerült gólt szereznie a Matracosoknak. A harmadik találatot is Morata szerezte, a spanyol támadó Lemar átadásából szerezte meg a mesterhármasát. Azonban itt még nem volt vége, ugyanis a ráadásban még az Atleti megrúgta negyedik gólját is, amelyet Matheus Cunha szerzett. Tehát a Juventus nem a legmegfelelőbben készült a szezonrajtra, míg az Atlético Madrid pont ellenkezőleg.

Juventus – Atlético Madrid 0-4 (0-2)
Helyszín: Juventus edzőpálya (Torino)
Gólszerzők:  A. Morata (10., 43., 62.), Matheus Cunha (90+2.)