Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fiatal válogatott támadó a Napoli célkeresztjében – sajtóhír

Egybehangzó olasz sajtóinformációk szerint a Napoli csapata előrehaladott tárgyalásokat folytat a Sassuolo válogatott csatárának megszerzése érdekében…

(Photo by Luca Amedeo Bizzarri/LiveMedia/NurPhoto via Getty Images)

A Sport Mediaset információi szerint javában zajlanak a felek közt az egyeztetések arról, hogy Giacomo Raspadori a nyáron átigazoljon a Sassuolótól a Napoli együtteséhez. A játékos bár beleegyezne az átigazolásba, a két csapat még nem jutott közös nevezőre egymással.

A 22 esztendős támadó kilencéves korától kezdve a Neroverdi akadémiáján nevelkedett. Raspadori a 2018-2019-es szezonban mutatkozhatott be a Serie A-ban, majd a rákövetkező idényben már egyre több lehetőséghez jutott. Az igazi áttörést a 2020-2021-es idény hozta meg számára, amikor 27 bajnokin hat gólig jutott és tagja lehetett tavaly nyáron az Európa-bajnokságot megnyerő olasz válogatottnak. A fiatal csatár az előző idényt tíz góllal zárta 36 fellépésről és már a legtehetségesebb olasz támadók közt emlegetik a nevét.

Raspadorit korábban az AS Roma és a Juventus is meg akarta szerezni, és a torinóiak nem titkoltan még mindig abban bíznak, hogy nem sikerül megegyezniük az eladásáról a Napolival.

Jelen állás szerint a Partenopei 31 millió eurót fizetne érte, miközben klubja 38 milló euróért lenne hajlandó megválni tehetséges játékosától.