Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Franciaországban folytatja az Inter távozója – sajtóhír

A megbízható forrás szerint az Inter minden bizonnyal rövidesen meg fog válni tapasztalt támadójától…

(Photo by Stefano Guidi/Getty Images)

Fabrizio Romano ismét megerősítette, hogy az Inter hamarosan felfogja bontani létszámfeletti játékosa, Alexis Sánchez érvényes szerződését, aki ezt követően az Olympique Marseille csapatához fog igazolni. Az olasz sportújságíró szerint a transzferre még a héten sor kerülhet.

A 33 éves szélső három idényt töltött el a Nerazzurrinál, ahol bár jobbára csak kiegészítő ember volt, elfogadta a helyzetét és képes volt rendre csapat hasznára lenni. Sánchez a milánói tartózkodása ideje alatt 109 mérkőzésen 20 találatot regisztrált, legutóbbi idényében kilenc gólig jutott.

A chilei játékos annak idején 2006-ban az Udinese hívására szerződött Európába, 2011 és 2014 között pedig a Barcelona játékosa volt. Ezt követően szerződött a szigetországba, ahol az Arsenal együttesénél eltöltött négy esztendőt követően került 2018-ban a Manchester Unitedbe, ám a két év alatt többet volt sérült, mint egészséges, mindössze 32 PL-meccsen jutott szóhoz. A “vörös ördögöktől” először kölcsönben került a Nerazzurrihoz, akik 2020-ban véglegesítették őt.