Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Everton: megérkezett a védelem új vezére! – képpel

Ahogyan az várható volt, még hétfő este az Everton hivatalos bejelentést tett arról, hogy megszerezte a Wolverhamtpton Wanderers együttesétől Conor Coady-t.

 

A Wolves csapatkapitánya egy évre, kölcsönbe érkezik a Goodison Parkba, ahol a 30-as mezszámot viseli majd.

A 29 esztendős angol válogatott középhátvéd, mint mondta, nagyon várja már, hogy új csapatában is pályára léphessen.

“Hihetetlen érzés, hogy itt lehetek. Amikor hallottam a megkeresésről, először a menedzser, majd a klub részéről, azonnal tudtam, hogy itt akarok futballozni tovább. Liverpool környékén nőttem fel, pontosan tudom, hogy mit jelent az Everton, és mit jelent a futball errefelé. A családomban és a barátaim között is vannak nagy Everton-drukkerek.” – idézi a liverpooliak honlapja Coady-t.

“A kemény munkába hiszek. Azért fogok dolgozni, hogy sokak arcára mosolyt csalhassunk a csapattársaimmal, a pályán elért eredményeinkkel. Mindent meg fogok tenni az Everton sikéréért!” – fogalmazott első, beköszönő interjújában a hátvéd, aki Frank Lampard menedzser negyedik igazolása lett Dwight McNeil, Rubén Vinagre és James Tarkowski után.

Érdekesség, hogy Coady bár csak annyit említett, hogy Liverpool környékén nőtt fel, a nagy rivális Liverpool akadémiáját kijárva lett profi futballista (…) Talán a jó szerepléssel ezt is megbocsájtják majd neki az Evertonnál!