Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fegyveresek támadták meg otthona előtt az Ajax támadóját

Fegyveres rablók támadtak az Ajax csapatkapitányára, Dusan Tadicra az otthona előtt Amszterdamban méh júliusban, amelyben a játékos könnyebben meg is sérült. 

(Photo by Michael Bulder/NESImages/DeFodi Images via Getty Images)

A holland De Telegraaf értesülései szerint az Ajax támadóját, Dusan Tadicot két fegyveres támadta meg az otthona előtt Amszterdamban. Az eset még korábban, július 28-án a korai órákban történt, a támadók pedig motorsisakot viseltek, hogy elrejtsék az arcukat.

A lap szerint két ember közelítette meg Tadicot, amikor kiment a háza elé az autójához. A Southampton korábbi játékosa megpróbált elmenekülni, miután rájött, hogy valami nincs rendben, de rövid üldözés után elkapták. Ezután dulakodás alakult ki a két támadó és Tadic között, akik valószínűleg azért támadtak a játékosra, mert el akarták rabolni az óráját, amelyet akkor viselt.

A dulakodás során Tadicnak sikerült kinyitnia az egyik férfi sisakját, majd meg is pofozta, de a hírek szerint maga a szerb támadó is “könnyebben megsérült”.

A múlt hónapban arról számoltak be, hogy az Ajax egy másik játékosát, Mohamed Ihattarent is “megfenyegették és megfélemlítették”, aki kihagyta az Ajax edzőtáborát is Ausztriában.

Tadic viszont azóta minden bizonnyal teljesen felépült, mert ott volt az Ajax szombati Fortuna Sittard elleni 3-2-es győzelmük alkalmával is a pályán, a holland bajnokság (Eredivisie) nyitányán.