Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatért a LaLigaba a korábbi Real-kapus – HIVATALOS

Már az elmúlt idényben sem a Leeds Unitedben töltötte a háromszoros Bajnokok Ligája-győztesnek számító kapus, a korábbi egyszeres spanyol válogatott Kiko Casilla. Az egykori Real Madrid-reménység az Elche sikereiért küzdött, mely végül el is kerülte a kiesést.

(Photo by Octavio Passos/Getty Images)

Casilla nagy jövő előtt állt a Real Madridban, ám valójában soha nem volt esélye kiszorítani onnan sem a nagy Iker Casillas-t, sem annak utódait. A már 36. születésnapja előtt álló portás bár több klubnál is megfordult, igazi kedvenc és stabil kezdő az Espanyolban lett, ahol 126 tétmeccsen játszhatott, és remek mutatót betudva, 41 alkalommal úszta meg kapott gól nélkül.

2019-ben aztán elfogadta a Leeds ajánlatát, és játékosként végleg maga mögött hagyta a Real Madridot. Az angol klubnál aztán hol többet, hol kevesebbet tartottak igényt a szolgálataira. Míg most, végleg hazaengedték Madridba. Igaz, immár „csak” a Getafe együttesébe.

Casilla a minap az idény végéig szóló szerződést írt alá a fővárosi kiscsapattal, melynél a jelenlegi erőviszonyok mellett várhatóan második-harmadik számú megoldás lehet a kapusrangsorban.