Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ten Hag értékelte az értékelhetetlent

A Manchester United 4-0-s vereséget szenvedett a Brentford ellen az angol bajnokság (Premier League) második fordulójában…

(Photo by Manchester United/Manchester United via Getty Images)

A Brentford elleni, 4-0-s vereség után a Manchester United nyáron kinevezett holland menedzsere, Erik ten Hag vállalta a felelősséget:

“Borzasztóan gyenge teljesítmény nyújtottunk. Egy mérkőzést úgy kell kezdeni, hogy készen állunk rá, ez ma nem történt meg. Sokkoló és elfogadhatatlan volt, amit műveltünk. Nem lehet 35 perc alatt négy gólt kapni senkitől. Nagyon sajnálom a szurkolóinkat, akik nem ezt érdemelték volna. Cserben hagytuk őket. Az első két gólnál rossz döntéseket hoztunk, de nem okolható csak a védelem a vereségért, csapat szinten gyengén játszottunk. Ezen a szinten nem fordulhat elő hasonló, vállalnunk kell érte a felelősséget.”

“Természetesen továbbra is kiállok a döntéseimért és a játékosaim mellett. Voltak, akik hibáztak, de nem egyénileg, hanem elsősorban csapatként kellene jelentős fejlődést bemutatnunk. A hibák a futball részét képezik, együtt kell kijavítanunk őket.”

A “vörös ördögök” két vereséggel, rúgott gól nélkül kezdték a Premier League 2022-2023-as idényét, a következő fordulóban pedig a Liverpool csapatával találkoznak.