Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Kloppnak sem tetszett sztárcsatára viselkedése!

Jürgen Klopp menedzser csapata Crystal Palace elleni döntelenjét követően érthető módon külön kitért az ellenfél lefejelése miatt kiállított Darwin Nunezre is.

Mint ismert, az uruguayi klasszis nehezen viselte Joachim Andersen jelenlétét, és egyszerűen ‘lefejelte’ a Crystal Palace védőjét, nehéz helyzetbe sodorva ezzel csapatát. Érthető módon Jürgen Klopp menedzser a nyilvánosság előtt is kiemelte a Benficától érkező játékos helytelen viselkedését.

“Tudják, most most nem beszélek majd vele a következő három meccsig.” – próbálta oldani a feszültséget Klopp némi humorral, utalva arra, hogy vélhetően három meccses eltiltást kap majd Darwin Nunez.

“Természetesen beszélni fogunk még az esetről. A lehető legrosszabban reagált, felült a provokációnak. Ki kell tudnia szűrni az ilyeneket. (Joachim) Andersen pontosan azt kapta amit akart, elérte a célját. Nunez elkövetett egy nagy hibát, okosabban kell viselkednie. Biztos vagyok benne, hogy tanulni fog ebből.” – összegezte Klopp a történteket, majd elismerte, hogy nagyon rosszkor jön az eltiltás, hiszen Roberto Firmino vagy Diogo Jote is kisebb-nagyobb problémákkal küzd, így nem sok opciója marad támadófronton a következő fordulókra.

“Sajnos a következő meccseinkre más megoldást kell találnunk. Nem lesz egyszerű, de ilyen a futball! Imádom ezt a játékot, így megígérhetem, hogy küzdeni fogunk, minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a lehető legjobban alakuljanak a dolgaink!” – tette még hozzá Klopp aki legközelebb a még náluk is gyengébben rajtoló Manchester Uniteddel találkozik majd az Old Traffordon.