Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem változott Ronaldo terve: elhagyni a Manchestert – sajtóhír

A Manchester United 4-0-s vereséget szenvedett a Brentford ellen az angol bajnokság (Premier League) második fordulójában…

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

Fabrizio Romano információi szerint továbbra sem változott Cristiano Ronaldo terve, mely szerint az ötszörös aranylabdás klasszis az átigazolási időszak végéig mindenképpen el akarja hagyni a Manchester Unitedet.

A 37 éves labdarúgó a múlt nyári visszatérése óta 40 mérkőzésen 24 gólt szerzett a “vörös ördögök” színeiben, ebből 18 találatot a Premier League-ben termelt. A szigetországi sajtóban folyamatos találgatások kísérik CR manchesteri jövőjét, ugyanis az angol lapok szerint a portugál játékos elégedetlen csapata átigazolási időszakban nyújtott teljesítményével, és mindenképpen olyan csapathoz szeretne igazolni, amely a Bajnokok Ligájában lesz érdekelt a 2022-2023-as idény folyamán.

Ronaldo távozása már hetek óta téma a sajtóban, ügynöke, Jorge Mendes pedig igyekszik a kívánságának megfelelően minél több klub vezetőségével tárgyalásokat folytatni az átigazolásának előkészítése érdekében. Eddig azonban egyetlen csapat érdeklődését sem sikerült felkeltenie, sorban utasították el őt a nagycsapatok. Egyelőre azonban maradt a Manchester Unitednél, de az első két bajnokin nyújtott produkciójában azonban nem sok köszönet volt, akik már a szerződése felbontásával fenyegették meg.