Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: az Arsenal-legenda szerint meg is verhették volna a ’Poolt

A lefújást követően igencsak elégedetten nyilatkozott a Crystal Palace menedzsere, Patrick Vieira. A francia szakember szerint akármilyen végkimenetele is lehetett volna a tegnapi, Liverpool elleni mérkőzésüknek.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Jól küzdött hétfő este a Palace, amely a találkozó nagy részében a védekezésre koncentrált, és csak Wilfried Zaha révén tudott igazán veszélyeztetni. Igaz, a korábbi angol válogatott támadó meg is szerezte a vezetést a londoniak számára. Az emberelőnyük ellenére (Darwin Núnez vesztette el a fejét) mégis gólt kaptak a Liverpooltól, így be kellett érniük egy előzetesen elfogadható döntetlennel.

Az iksz pedig a még mindig nyeretlen „Vörösök” számára a kellemetlenebb, így nem csoda hát, hogy Vieira mester elégedetten szólott a meccs után:

„Az ellenfelünknek több helyzete volt, bár nekünk is volt néhány remek. Nyerhettünk, de akár veszthettünk is volna. Ezért is tartom most elégedettnek magam az egy ponttal. Megmutattuk, hogy vannak jó tulajdonságaink, és van egy bizonyos típusú játék, amit gyakrabban kell gyakorolnunk. Remek teljesítményre volt szükségünk, és ez meg is volt. Kis szerencsével akár nyerhettünk volna, de ne felejtsük el, hogy egy nagyszerű csapattal néztünk szembe. Núnez piros lapját nem láttam élőben, de még cak egy visszajátszást sem, így nehéz véleményt mondani.”

– ünnepelt az Arsenal és a Manchester City korábbi sztárjátékosa.