Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést kapott a Borussia Dortmund fiatal tehetsége! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződést hosszabbítottak fiatal tehetségükkel, Jamie Bynoe-Gittensszel.

(Photo by Ralf Treese/DeFodi Images via Getty Images)

Mint arról beszámoltunk, a Borussia Dortmund együttese a német bajnokság 2. fordulójában 3:1-re legyőzte a Freiburg csapatát. A mérkőzés egyik hőse Jamie Bynoe-Gittens lett, aki csereként beállva egyenlíteni tudott a 77. percben. A fiatal szélső az első Bundesligás gólja mellett mást is megünnepelhetett, ugyanis a mai nap folyamán szerződést hosszabbított a klubbal. A 18 éves angol játékos 2025 nyaráig szóló hosszabbítást írt alá a sárga-feketékkel. A hivatalos bejelentés után az alábbiakat mondta Bynoe-Gittens:

A klubvezetés irányomba mutatott bizalma nagyon sokat jelent számomra. Mindig is az volt a célom, hogy a Dortmundnál folytassam a pályafutásom. Nem indult könnyen az itteni karrierem a covid és a sérülések miatt, de már csak arra kell koncentrálnom, hogy a lehető legjobbamat nyújtsam, és a játékommal a jó eredmények eléréséhez segítsem hozzá a csapatot.

Bynoe-Gittens idén nyáron került fel végleg a Dortmund felnőttei közé. A klub színeiben eddig 6 mérkőzésen léphetett pályára a felnőttek között és 1 gólt jegyzett.