Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ádám Martin duplázott Dél-Koreában – videóval

A dél-koreai bajnokság (K-League) vasárnapi játéknapján az éllovas Ulsan Hyundai együttese a Gimcheon Sangmu otthonába látogatott magyar légiósával a soraiban…

 

A koreai bajnokságot vezető Ulsan Hyundai együttese hátrányból fordítva diadalmaskodott legutóbbi mérkőzésén a Gimcheon Sangmu vendégeként. A 36. percben némi meglepetésre a hazai gárda szerzett vezetést, de a favorit még az első félidő utolsó percében egyenlíteni tudott, amikor a tavalyi NB I-es gólkirály, Ádám Martin volt eredményes egy látványos csukafejessel. Ahogy elkezdődött a második játékrész, négy perc elteltével ismét Ádám Martin talált be remek csúsztatása révén, aki így egymaga fordította meg a mérkőzés állását. A Paks korábbi csatárát a 73. percben cserélték le, az eredmény pedig már nem változott, az Ulsan az egygólos idegenbeli győzelmével továbbra is tartja meggyőző előnyét a K-League táblázatának élén.

A 27 esztendős magyar válogatott támadó a mostani duplájának köszönhetően első három bajnoki fellépéséről három találattal rendelkezik.

Gimcheon Sangmu – Ulsan Hyundai 1-2 (1-1)
Gólszerzők: Kim Joon-Beom (36.), ill. Ádám (45., 49.)

 

A bajnokság aktuális állása

Standings provided by SofaScore LiveScore