Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ancelotti a játékosait éltette!

A Real Madrid, Celta Vigo elleni győzelme után abszolút elégedettnek tűnt Carlo Ancelotti vezetőedző, aki külön ki is emelte futballistái elévülhetetlen érdemeit. 

“A pályán az átmenetek nagyon fontosak. Az idősebb játékosaink mindent tudnak erről, a fiataloknak pedig idő és segítség kell, hogy automatizmussá váljon a számukra is az, hogy mit akarunk játszani. Elégedett vagyok a fiataljainkkal is, hiszen jól dolgoznak, bizonyítják, hogy megérdemlik a helyet a csapatban!” – idézi a blancók trénerét a Marca.

“Fontos az is, hogy jól menedzseljük az öltözőt, akár fiatal, akár idősebb játékosokról beszélünk.” – folytatta Ancelotti, majd kitért a szerint kulcsfontosságú pillanatban újra előlépő Luka Modricra.

“Modric halhatatlan! Mindig maximálisan felkészül egy találkozóra, és mindig jól is futballozik. A gólja mindent megváltoztatott. Utána sokkal jobban játszottunk, önbizalmat és egyensúlyt adott ez a találat. A második félidőben javultunk fel igazán, ott már abszolút elégedett voltam a látottakkal.” – fogalmazott Ancelotti, aki a Manchester United együtteséhez távozó Casemiro helyén remekül futballozó Aurélien Tchouameniről is nyilatkozott.

“Korábban is mondtam már, hogy más típusú játékos mint Casemiro. Remekül játszott ma, ugyan azt a nagyszerű teljesítményt láttam tőle ma, mint az edzéseken. Tchouameni fiatal kora ellenére már most egy karakter, akit segítenünk, formálnunk kell. Fede (Valverde) például mindenben mellette volt, támogatta őt. Azt gondolom a középpályán a védekezésünkkel is minden rendben volt.” – így Ancelotti, aki arra azért nem adott egyértelmű választ, hogy vajon a sokak szerint elképzelt forgatókönyv valósul-e meg; azaz Casemiro helyettese Tchouameni lesz.