Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Depay visszatérhet korábbi csapatába! – sajtóhír

A Marca információi szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona holland válogatott támadóját, Memphis Depayt a Manchester United szerződtetné…

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

A spanyol napilap úgy tudja, hogy korábbi csapata, azaz a Manchester United szintén szívesen a soraiban tudná Memphis Depayt. A holland kiválóság legkomolyabb kérőjeként a Juventust emlegetik már egy jó ideje, azonban állítólag a játékos fizetési igénye kezdi elrettenteni az olasz együttest. A Barca szeretné felbontani Depay jövő nyárig szóló szerződését, ám eddig nem járt sikerrel. A United viszont a Marca szerint 10 millió eurós ajánlattal kopogtat a katalánok ajtaján, a holland 2015 és 2017 között tartozott a klub kötelékébe. Karrierje talán eddigi legrosszabb korszakát ott élte teljesítménye szempontjából. 

Memphis Depay 2021 nyarán igazolt át az FC Barcelonához az Olympique Lyontól. Ronald Koeman bizalmát maximálisan élvezte a holland támadó, majd Xavi érkezésével megingott a helye a kezdőben. Memphis Depay összesen 37 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 13 gólt szerzett az előző idényben a Barca színeiben.