Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb holland játékost igazolna a Manchester United – sajtóhír

Holland sajtóértesülések szerint a Manchester United közel áll hozzá, hogy leigazolja a holland bajnokságban szereplő PSV csapatától Cody Gakpót. 

(Photo by Joris Verwijst/Orange Pictures/BSR Agency/Getty Images)

A holland De Telegraf értesülési szerint a Manchester United már ma este ajánlatot fog tenni a PSV Eindhoven szélsőjéért, Cody Gakpóért. A holland csapat ma este a Rangers ellen lép pályára a Bajnokok Ligája selejtezőjében, ezt még megvájrák az angolok, és utána meg fogják keresni a játékost és a klubot is. Úgy tűnik, ez lesz az utolsó meccse a játékosnak a holland klub színeiben.

A lap szerint a PSV már elfogadta, hogy nem tudják megakadályozni, hogy Gakpo az MU-ba igazoljon, hiába próbálták megtartani azzal, hogy magas átigazolási összeget kértek a játékosért. A hollandok 42 millió fontot kértek a szélsőért, a United azonban nem igazán akart 35 millió eurónál többet fizetni érte, de most úgy tűnik, ez mégsem lesz probléma. Ráadásul a hírek szerint a játékos mindenképp Erik ten Hag irányítása alatt akar futballozni a jövőben.

Gakpo remek előző szezont zárt, ezért is keltette fel a Manchester United érdeklődését: minden sorozatot figyelembe véve 47 mérkőzésen lépett pályára a PSV színeiben, amelyeken 21 gólt és 15 gólpasszt jegyzett.