Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb kulcsember hagyhatja el a Hellas Veronát – sajtóhír

Egybehangzó olasz sajtóinformációk szerint újabb korábbi meghatározó szereplő hagyhatja el az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Hellas Verona süllyedő hajóját…

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

A Football Italia értesülései szerint a Fiorentina csapata vételi opcióval kölcsön veheti a Hellas Verona kiváló középpályása, Antonín Barák játékjogát.

A 27 esztendős cseh karmester az elmúlt idényben 29 bajnokin középpályás létére 11 találattal és négy előkészítéssel vétette észre magát. Barák két év alatt 73 találkozó leforgása alatt 18 gólt lőtt a Scaligeri színeiben a Serie A-ban. A tehetséges középpályás 2017 óta játszik Olaszországban. Éveken át az Udinese futballistája volt, de megfordult a Lecce alkalmazásában is, mielőtt először két éve a Hellashoz került volna. A 31-szeres cseh válogatott labdarúgó hazájában a Slavia Praha gárdáját szolgálta.

A veronai gárdától az előző idény végeztével távozott Igor Tudor vezetőedző, aki később az Olympique Marseille kispadjára ülhetett le, míg a tavalyi csapat két legeredményesebb játékosa, Giovanni Simeone és Gianluca Caprari már szintén nem tagja a csapat keretének.