Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gólerős támadót vett kölcsön az olasz feljutó – HIVATALOS

Noha két hete nem jelentett be új igazolást az olasz bajnokság (Serie A) mezőnyébe története során először feljutó Monza együttese, csütörtökön ismét akcióba léptek…

 

A Monza együttese megerősítette, hogy az előttünk álló idényre vételi opcióval kölcsönvette a Hellas Verona támadója, Gianluca Caprari játékjogát.

A 28 éves egykori Roma-nevelésű támadó a “farkasokon” kívül karrierje során a Pescara, az Inter és a Sampdoria csapatainál állt alkalmazásban, utóbbi kettőtől kölcsönben több helyen is megfordult. Caprari az elmúlt szezont éppen még a genovaiak égisze alatt töltötte a Hellasnál, akik a közelmúltban véglegesítették őt, miután az elmúlt idényben 35 pályára lépés alatt 12 találatot szorgoskodott össze.

Mint ismeretes, a Monza irányítását az AC Milan egykori nagyfőnökei, Silvio Berlusconi és Adriano Galliani három évvel ezelőtt vették át a harmadosztályban, ősztől azonban már a Serie A-ban versenyezhetnek, ahol a hírek szerint jelentősebb célokért szeretnének küzdeni, és láthatóan mindent meg is tesznek ennek érdekében.

Az újonc korábban már Andrea RanocchiaAlessio CragnoStefano SensiMatteo Pessina és Samuele Birindelli megszerzését jelentette be, továbbá Andrea Carboni is csatlakozott a csapat keretéhez. De biztosak lehetünk benne, hogy ez még mindig nem minden, és további új igazolások várhatóak.