Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagy Ádám csapattársát igazolta le a feltörekvő újonc – HIVATALOS

Az ambiciózus terveket szövögető olasz újonc Monza csapata ezúttal a másodosztály egyik kiemelkedő hátvédjének megszerzésével erősítette keretét…

A története első Serie A-s szezonjára készülő Monza csapata megszerezte a másodosztályú rájátszás döntőjében legyőzött Pisa tehetséges jobbhátvédjét, Samuele Birindellit.

A 22 éves bekket az elmúlt idény végeztével posztja legjobbjának választották, miközben a rájátszással együtt 40 mérkőzésen lépett pályára nevelőcsapata színeiben. Birindelli a profik közti 2017-es debütálása óta csaknem 200 tétmérkőzésen szerepelt. Az elmúlt időszakban gyakori szereplője volt a különböző korosztályos nemzeti együtteseknek.

Mint ismeretes, a Monza irányítását az AC Milan egykori nagyfőnökei, Silvio Berlusconi és Adriano Galliani három évvel ezelőtt vették át a harmadosztályban, ősztől azonban már a Serie A-ban versenyezhetnek, ahol a hírek szerint jelentősebb célokért szeretnének küzdeni, és láthatóan mindent meg is tesznek ennek érdekében. Az újonc korábban már Andrea RanocchiaAlessio Cragno, Stefano Sensi és Matteo Pessina megszerzését jelentette be, továbbá Andrea Carboni is csatlakozott a csapat keretéhez. De biztosak lehetünk benne, hogy ez még mindig nem minden, és további új igazolások várhatóak.

Az új igazolás édesapja, Alessandro Birindelli aktív karrierje fénypontján több mint tíz éven át a Juventus labdarúgója volt és az olasz válogatottban is szerepelt.