Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Intertől igazolt a Serie A friss feljutója – HIVATALOS

Az olasz másodosztályú rájátszás megnyerése után története első Serie A-s szezonjára készülő Monza csapata végrehajtotta első nyári igazolását…

A friss feljutó Monza csapata hivatalos csatornáin keresztül számolt be róla, hogy kétéves megállapodást kötött az Inter csapatától szerződése lejáratával távozó rutinos védővel, Andrea Ranocchiával.

A 34 esztendős hátvéd 2010-ben a Genoától került a Nerazzurrihoz, melyet azóta menet közben kölcsönben többször is elhagyott, de játékjoga egészen mostanáig a klubnál volt. A 2015-2016-os idényben a Sampdoria, a rákövetkező idényben a Hull City alkalmazásában fordult meg. Ranocchia a kezdetekben betöltött meghatározó szerepét követően az elmúlt években csak kiegészítő ember volt a csapatnál, az elmúlt szezonban mindössze hat bajnokin és összesen tíz találkozón jutott szóhoz. Mindent egybevetve 226 találkozón viselte a milánói csapat szerelését.

A szebb napokat is látott Ranocchia 2010 és 2016 között 21 összecsapáson lépett pályára az olasz válogatottban, de az elmúlt években már a nemzeti csapatban sem számítottak szolgálataira.