Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét az Intertől erősített az abszolút újonc – HIVATALOS

Ahogyan arról beszámoltunk, az olasz bajnokságba (Serie A) frissen feljutó Monza radarján igazi nagyágyúk is felmerültek, de addig sem tétlenkednek, amíg velük zajlanak az egyezkedések…

(Photo by Giuseppe Cottini/Getty Images)

A története első élvonalbeli szezonjára készülő Monza csapata a szombati napon megerősítette negyedik nyári igazolását, miután kölcsönvette az Inter középpályását, Stefano Sensit.

A korábban a Sassuolo és a Cesena csapatait szolgáló 26 éves középpályás a három évvel ezelőtti megszerzése óta gyakori sérülései következtében mindössze 512tétmérkőzésen tudott a Nerazzurri rendelkezésére állni. Sensi az elmúlt szezon második felét is kölcsönben töltötte, a Sampdoria alkalmazásában 11 találkozón jutott szóhoz, egy gólt szerzett. A kilencszeres olasz válogatott középpályás rendkívül technikás focista, alapesetben az Interben is húzóember lehet, de gyakori sérülései miatt a bajnokesélyesnél képtelenek voltak számítani rá.

A Monza korábban Andrea Ranocchia és Alessio Cragno megszerzését jelentette be, továbbá Andrea Carboni is csatlakozott a csapat keretéhez.

Mint ismeretes, a Monza irányítását az AC Milan egykori nagyfőnökei, Silvio Berlusconi és Adriano Galliani három évvel ezelőtt vették át a harmadosztályban, ősztől azonban már a Serie A-ban versenyezhetnek, ahol a hírek szerint jelentősebb célokért szeretnének küzdeni, és láthatóan mindent meg is tesznek ennek érdekében.