Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kölcsönadta középpályását az Everton! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Everton együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy kölcsönadta a Besiktas gárdájának Dele Allit.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Finoman szólva sem jött be Dele Alli számára az Evertonos kaland. Az angol középpályás még az idei januári átigazolási időszak utolsó napján távozott a Tottenhamtől, hogy a liverpooli együttes játékosa lehessen, ám nem járt túlzott sikerrel. Régen mutatott formáját ugyanis az Evertonnál sem tudta megközelíteni, sőt az idény végére Frank Lampard kegyeiből is erősen kiszorult. Alli a felkészülési időszakban sem tudott maradandót nyújtani, és az első 3 forduló alapján sem szánnának neki komoly szerepet a klubnál, amit jól mutat, hogy összesen 38 percet tölthetett a pályán. Így nem meglepő módon az Everton elengedte őt kölcsönbe a Besiktashoz, Alli pedig Törökországban próbálhatja meg megtalálni régi önmagát…

Alli a januári érkezése óta összesen 13 meccsen szerepelt az Everton színeiben 369 perc erejéig. Ezeken a találkozókon gólt és gólpasszt sem jegyzett.