Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Everton: a Championship gólvágóját szerződtetnék! – sajtóhír

Az angol sajtóban megjelentek szerint az Everton menedzsere, Frank Lampard csapata támadószekcióját a másodosztályú Blackburn Rovers gólvágójával, Ben Brereton Diazzal erősítené meg. 

A 23 esztendős Angliában született, ám chilei válogatott támadó az elmúlt időszakban valósággal berobbant a köztudatba azzal, hogy a Championship legjobb góllövői közé nőtte ki magát. Az elmúlt idényben 37 meccsen szerzett 22 találata megsüvegelendő teljesítmény; de a mostani szezonban is öt meccsen két alkalommal már eredményes tudott lenni.

A mértékadó Transfermarkt által 16 millió euróra taksált csatár idén májusban hosszabbított egy évvel a Blackburnnel, ahol bár ragaszkodnának hozzá, komolyabb ajánlatot még most tudnának elfogadni, ellenkező esetben megadva annak az esélyét, hogy erősen áron alul, esetleg egy év múlva Brereton szabadon igazolható játékosként távozzon.

Az angol sajtó szerint éppen az utóbbi miatt ejtette gondolkodóba a másodosztályú klubot az Everton állítólagos 20 millió eurós ajánlata! A beszámolók szerint az egyeztetések már zajlanak a két klub, illetve a liverpooliak és a játékos között a szerződés feltételeit illetően.