Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klubrekordért igazolt csatárt a Newcastle! – hivatalos

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle hivatalos közleményén keresztül tudatta, hogy klubrekordot jelentő összeg ellenében szerződtette a Real Sociedad svég válogatott csatárát, Alexander Isakot…

A Newcastle United színeiben folytatja pályafutását Alexander Isak, aki hosszú távú szerződést írt alá új csapatával. A svéd válogatott csatár klubrekordot jelentő összeg ellenében igazolt át a Real Sociedadtól, az angol klub 65 millió eurót illetve további 5 milliós bónuszt fizetett érte. 

Alexander Isak rendkívül fiatalon elkerült a Borussia Dortmundhoz 2017 januárjában, viszont a BVB-nál nem tudta magát beverekedni a kezdőbe. A svéd tehetség 2019 telén a Willemhez került kölcsönbe, ahol remek teljesítményt nyújtott, emiatt nyáron a Sociedad 15 millió euró ellenében szerződtette őt Dortmundból. Alexander Isak összesen 132 tétmérkőzésen húzhatta fel magára a Real Sociedad szerelését, ezeken 44 gólt szerzett. Társaival elnyerte a 2019/2020-as idényben a spanyol Király-kupát.